Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Papageno klasszikus zenei estek


Lánchíd Szalon

2017. október 26. 19:00

A sorozat keretében egyrészt kivételes fiatal muzsikusok kapnak bemutatkozási lehetőséget, olyanok, akik már komoly dolgokat tettek le az asztalra, és minden esély megvan rá, hogy a közönség a jövő egyik csillagát ismerheti meg testközelből, egy bensőséges hangulatú estén.

Másrészt az ország legelismertebb, már nem feltétlenül legfiatalabb művészei vállalnak szereplést. A Papageno Estek sorozat első, október 26-ai beszélgetésének témája a Meyerbeer-opera, a Hugenották bemutatója lesz.

Az Operaház Hugenották-bemutatója akkor is időszerű lenne, ha nem idén lenne a reformáció 500. évfordulója. A francia nagyopera szinte önálló műfaj az operán belül, a maga idejében elsöprő népszerűségnek örvendett, Meyerbeer itthon évtizedek óta nem játszott mesterműve pedig a műfaj egyik legjellegzetesebb darabja.

Vendégeink: a főszerepet éneklő Kolonits Klára operaénekesnő és az ebben a darabban kitüntetett szerepet játszó kórust vezető Strausz Kálmán karigazgató.